MENÜ
Ankara 35°
Türk TV
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cağ kebabın mucidi Başkentli oldu
Sağlık-Yaşam
28 Nisan 2014 Pazartesi 10:57

Cağ kebabın mucidi Başkentli oldu

ANKARA GAZETESİ / Erzurum cağ kebabını deneyenler lezzetiyle, henüz tadına bakamayanlar ise duydukları övgülerle hatırlar.

ANKARA / En temel haliyle, “dik dönerin, yan yatırılmış hali” şeklinde tanımlansa da aralarındaki fark bununla sınırlı değil. Cağ kebabının hazırlık sürecinde, süt kuzusunun but etleri önce özel bir karışımla terbiye ediliyor. Bu sürecin ardından odun kömürü ile pişirilen kebap, “cağ” adı verilen şişlere geçirilerek kesiliyor. Şiş üzerinde servis edilen kebabın lezzetini tanımlayabilmek zor.ANKARA /

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Türk TV